opc_loader

Resonant 10 kg

11,00

Uitverkocht

Zeer kruimig en afkokend. Makkelijk te schillen. Geschikt om te koken of te bakken

Afkokers.

 

Een aardappel die afkookt is lastiger te koken dan een aardappel die niet afkookt. Belangrijk is dat deze aardappel niet te lang mag koken.

Zet de aardappels onder water, breng het water aan de kook. Daarna in ongeveer vijftien minuten gaar koken op een lage stand. Als er met de vork in de aardappel geprikt kan worden dan de aardappelen afgieten. Laat een heel klein beetje water in de pan en stoom de aardappels verder gaar en droog.

Resonant 10 kg

Heerlijke aardappel. Maar ik zet ze maar voor de helft in het water. Laten koken en dan 20-25 minuten laag zetten. Zachte aardappel en geen stoomsmaak
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
11,00